Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Ne čudim se nategu,

Objavil Rado, dne 18.10.2020


. . . čudim se ljudem, ki se pustijo nategniti.  Pa sploh ni tako težko ugotoviti, da nas nategujejo. Le par vprašanj si moramo zastaviti in odgovore pogledati s stališča Aristotelove logike.

A kot je verniku nemogoče razložiti, da je bog le utvara, ki se porodi s pojavom človeka in bo tudi izginil hkrati s človekovim izginotjem,
tako tudi korona vernikom ni mogoče ničesar dopovedati.
Medijski mainstream in vladajoče  elite gonijo svoje,
široke mase mantro ponavljajo za njimi.

Grozljivo, človek inteligentno bitje, ki se je uspelo prebiti iz zemeljske težnosti v vesolje, je tako nemočno pred ponavljanjem laži.

  • Share/Bookmark

En odgovor v “Ne čudim se nategu,”

  1. Stric Marč pravi:

    Rado, razsvetli nas. Da je covit 19 tu, je po mojem dejstvo, pa četudi je corona virus prirodni ali umetni produkt. Omejitev oz. zaviranje epidemije se mi zdi smoterno, saj prekuženost razširimo na daljše časovno obdobje, dokler ne najdemo cepiva, zdravila ali pa sam izgubi moč z mutacijo in zdravstvo ne preobremenimo in kolapsiramo v razmere vojne medicine. Od vseh ukrepov me samo policijska ura ne prepriča, če je gibanje omejeno, lokali zaprti, število ljudi omejeno na šest, zapovedana razdalja in nošenje mask tudi zunaj . No, za samotnega sprehajalca je nošenje maske sredi ničesar malo butalska. Seveda pa posebni mali avtokrati vidijo priložnost, ki jo je treba izkoristiti za discipliniranje naroda. Vidimo, kako je v Honghongu zbledelo demokratično vrenje, kako so v Srbiji prenehale demonstracije in omogočile volilno zmago Vučića, kako so poniknili rumeni jopiči v Franciji. Le v Belorusiji so še demonstracije, ki pa jih ne obsojamo z zdravstvenega vidika, saj gre za zahodni demokraciji neljubega vladarja Levtušenka. Tudi ne verjamem, da bi teroristični napad na dvojčke zrežirala CIA, pač pa ga je seveda izkoristila za nadzor prebivalstva pod firmo protiterorizem.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !