Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Norma Korošec – lepa, pametna in seksi

Objavil Rado, dne 11.03.2019

Norma Korošec,

je nova medijska zvezda desnice (Eva Irgl lahko mirno odide v pokoj).  Je lepa, pametna in seksi. Je apologetka krščanskih vrednot.  Njen “zagovor” ni političen in izhaja globoko iz njene notranjosti, iz njene vere.  Morda je to razlog, da je tako bleščeče opravila test na najvišjem nivoju.  Brez napake je prestala dialog z mojstrom besede, z Jonasom Žnidaršičem, ki je v sobotnem “Kaj dogaja” ni in ni mogel stisniti v kot.

Zaradi vsega zgoraj naštetega je mogoče razumeti mnoge moške, ki ob njeni pojavi ne morejo brzdati jezika, kajti ljudje smo, ob vsem drugem, tudi hormonska*** bitja.

*** Hormoni so tisti produkti žleze ščitnice (in drugih žlez z notranjim izločanjem), ki uravnavajo življenske procese v človekovem organizmu.  Včasih, predvsem v prvi polovici življenja, znajo hormoni tudi ponoreti.  To dejstvo je treba upoštevati, kot olajševalno okoliščino Juretu Mastnaku, ko se ob hormonskem udaru ni mogel več brzdati in je bleknil v eter tisto neprimernost.

  • Share/Bookmark

En odgovor v “Norma Korošec – lepa, pametna in seksi”

  1. lordwales pravi:

    Nič je ne moti, še manj zmoti, da je za mizerne honorarja komentatorka v Faktorju, kjer bodimo odkriti, ne seže niti do gležnjev standardnih protagonistov te ga tv političnega šova!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !