Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Desusova poslanska skupina

Objavil Rado, dne 6.03.2021


Turbolentno dogajanje v Desusu je zaznamovalo zadnje politično leto.
Vse od padca Erjavca, vzpona Pivčeve, vrnitve Erjavca ter glasovanja Desusove poslanske skupine proti lastnemu predsedniku.

Ne vem, kaj tiči zadaj. Nobenih dokazov nimam. A sem kar nekaj prebral o zgodovini politike in če k temu dodam še malo izobrazbene širine ter moč sklepanja,
sam pri sebi prav nič ne dvomim.
Desusova* poslanska skupina je, ali ustrahovana ali podkupljena ali zmanipulirana ali od vsega tega po malem.
In to s strani velikega maga.
V to prav nič ne dvomim.  Veliki manipulator, človek ki ima Machiavelija v malem prstu**,  stoji za tem.  Saj tega ni naredil prvič.  Spomnite se, ko je v TEŠ 6 uspešno organiziral delavski štrajk proti Zaresu in njegovemu vojdi, Golobiču. In smo zaradi tega bili ob, najmanj 350 milijonov evrov.  Hkrati pa je uspešno izrinil velikega konkurenta Golobiča ter njegovo stranko Zares, iz političnega prizorišča.
Pa še prej, ko je organiziral prodajo Mercatorja in politični prevzem časopisa Delo.
In še in še.

* Vse to velja tudi za poslance SMC. (ne pa tudi za Počivalška – on je politični pokvarjenec bil že prej)
** Pred par leti, ko je nekdanji Janšev zaupnik Brejc, zapustil SDS (ali bolje rečeno – je bil vržen ven)  je na TV dr. Miha Brejc med drugim povedal: Profesorji (Lukšič in drugi levi intelektualci) imajo Machiavellija na knjižni polici - so ga prebrali – Janez Janša pa ga ima ima v malem prstu. Potem se spomnite pokojnega Drnovška, ki je za Janšo izjavil, da je vitez teme.  In še mnogo je takšnih indicev. in dokazov.  Človek je pokvarjenec tolikšne kategorije, da običajen človek niti ne more dojeti vseh razsežnosti njegove pokvarjenosti. In zato manipulira s takšno lahkoto.

  • Share/Bookmark

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !