Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Sodstvo ni ogroženo

Objavil Rado, dne 26.06.2019

V zvezi z napadom na mariborsko sodnico se institucije lahko oddahnejo. Niso ogrožene.  Vsi izrazi solidarnosti s strani predstavnikov vseh vej oblasti so bili nepotrebni in pretirani. Vrženi v prazno. Sodnica ni bila napadena zaradi svoje funkcije. Napadena je bila, ker si je drznila zapustiti svojega moškega in obenem od njega terjati povračilo posojila.

Zgodilo se je mnogo hrupa za skoraj nič.  Šlo je za čisto običajen kriminal. Nezanimivo.

Razen,  . . .

. . . . . . če upoštevamo dejstvo, da je bila napadena ženska.    Zakaj ni bil napaden, recimo, moški?  Popolnoma jasno.  Živimo v mačistični družbi, kjer se seksistični moški izživljajo nad ženskami.  Prijemajo jih za rit. Neženirano jih gledajo v joške. Obkladajo jih s seksističnimi opazkami.  Kadar pride do seksa, besno penetrirajo svoj organ v žensko nožnico. Brez dvoma nedopustno in ogabno.

Od tod do zasede in do poskusa uboja ženske, ki se je hotela zgolj osamosvojiti, je le še korak. Pričakujemo, da se bo v zvezi s tem oglasil feministični krožek iz Ljubljane in se postavil na čelo pregona tega zlikovca.   Sodna obsodba ni dovolj.   Eksemplarično je treba v opomin in v svrho zaščite Žensk izvesti še kemično kastracijo.

 • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Sodstvo ni ogroženo”

 1. Stric Marč pravi:

  Rado. Macistične in seksistične družbe je vse manj.V najinih mladih letih je še bila.Danes pa je že poželjiv pogled ( pof… bi jo z očmi) na ženske čare, prijemanje za atribute in “besno” suvanje v nožnico nedopustno in ogabno. Tako postaja sex vse manj veselje siromakov.

 2. Rado Rado pravi:

  “Macistične in seksistične družbe je vse manj”

  Resnica je v očeh opazovalca!
  Feministke občutijo grozo pred besnim suvanjem.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !