Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

POP TV minira planiški praznik

Objavil Rado, dne 19.03.2015

Z nocojšnjo oddajo Epilog se je POP TV odločila, da nam bo zagrenila konec tedna v Planici.

- Najprej z izborom polemične teme – domnevno neurejeni odnosi med izvajalci projekta Planica, prekoračeni plačilni roki, neplačevanje podizvajalcev ipd.
- in dalje z načinom moderiranja. Moderatorka je naredila prav vse, da protagonista spora ne bi našla skupnega jezika. Da bi bil pogovor končan s čim več napetosti med sogovorniki. Po pravilu ni dovoljevala replik in temo zaključevala z uničujočimi povzetki.

Seveda je prav, da novinarji opozarjajo in odkrivajo nepravilnosti. A jemati fokus tekmovalcem in organizatorjem tik pred finalom je sabotaža. In intrigirati obiskovalce planiške prireditve. Za vse to je dovolj časa po prireditvi.

Nasploh so mediji povsem podivjali, še posebej pa vzdržujeta visok tonus nestrpnosti POP TV in A kanal. Se mar res ničesar ne da narediti proti temu?

 • Share/Bookmark

3 odgovorov v “POP TV minira planiški praznik”

 1. dorjan pravi:

  Katastrofa, res katastrofa od teh medijev. Še ta praznik, ki je tako slovenski so si dovolili posrat. To je predstava naših tekmovalcev in vseh ostalih tekmovalcev iz drugih držav, to je zadnje dejanje za tako mučno garanje med letom in vseh preteklih let. Športniki so nam lahko vzor, tako tej medijski srenji kot politikom in drugim zastonjkarjem, ki samo kradejo državo.

  Končno je popenil Žurej proti izkoriščevalcem, lopovom ki si dovolijo še karto žicat in klobaso.
  To je kot na gasilski veselici, ker gremo tja, da kakšen evro prispevamo za delovanje društva. To je zgolj le podpora in solidarnost.

  Ljudje pojdite v Planico in plačajte tisto karto, saj veste: Zrno do zrna pogača….

  Pa srečno orli in vsa čas Janezu Gorišku za mojstrovine, ki jih ta medijska drhal sploh ne vidi.

 2. O.l.I. pravi:

  velja pogledati!

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2sJwgazbjnE

 3. Skeletor pravi:

  Sicer nisem gledal, ampak ali je bila Krčmarka zraven?

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !