Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Nobenega pobega, le podaljšan vikend na svobodi!

Objavil Rado, dne 24.05.2013

Zarote in pobega torej ni bilo. Nobene Kenije, Južne Amerike, . . . Le Hildina globoka želja, da se zadnjič nadiha spomladanskih vonjav. V domačem kraju! In niso je našli, ampak se je sama javila policiji.
Nobenega novega kaznivega dejanja ni naredila.

Zdaj so na vrsti mediji, javnost, politika. Na vrsti, da prekličejo vse te težke besede, ki so jih zmetali na pravosodje.
Bodo našli toliko poštenosti v sebi, ali pa bodo za nekaj časa preprosto utihnili? Da se malo pozabi, dokler ob kakšni drugi aferi ne začnó z novim blatenjem vsega živega!

Poleg kulturnega boja med političnimi silami v Sloveniji, so tudi mediji tisti, ki imajo pomemben delež pri destabilizacije slovenske države.
Senzacionalizem je kot rak rana okužil mlado državo. In povzroča enakovreden delež škode, kot posledice vojne, ki divja na slovenskem.

Samorefleksija ljudje!

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Nobenega pobega, le podaljšan vikend na svobodi!”

 1. NoMercy pravi:

  hja … meni ravno ta samopredaja H.T. dokazuje, kar sem se bal: da imamo res popolnoma zblojeno pravosodje & tožilstvo.

  Hari je en mesec!!! nekaj packal z obtožnico.
  Potem pa v petek ob 14h (ko bi vsaj zjutraja ali pa med malico — ne, praktično konec delavnika) nekaj flikne od sebe … jasno, da “zamudi” – in nastane štala.

 2. Johan pravi:

  Meni ni jasno kaj res folk razmišlja(z novinarji vred).Torej moraš potem, ko te izpustijo čakati najmanj leto dni doma pred poštnim kaselcem , če bi se kdo spomnil kakega novega vzroka za pripor .Res butasto razmišljanje slovencelnov ni kaj.Obenem se pa veliki vodja sprdači iz pravosodja vsako minuto.

 3. Don Marko M pravi:

  aja Rado…senzacionalizem….tako ti praviš tej skorumpirani lopovski bandi v parlamentu in “napakam”, za katere ne odgovarjajo, plačujemo pa jih vsi državljani, vključno s teboj…….škoda, da se je Hilda vrnila, ker v nasprotnem bi čez kakšna dva, tri tedne na Šubičevi vrelo že tako, da bi vsi v parlamentu poleteli raje v Kenijo, kot pa, da bi pristali, z Bratuškovo vred, v roke državljanom…..ampak ta vaja se bo itak kmalu ponovila….

 4. Rado Rado pravi:

  Marko,

  namen mojega pisanja ni adekvaten s “tvojimi ugotovitvami” v gornji repliki. Z ničemer namreč nisem branil “lopovske bande v parlamentu”. Za totalen kaos, ki ga imamo sem le še dodal enega krivca – SENZACIONALISTIČNE MEDIJE! To je srčika!

  Preberi si prosim še to!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !