Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Selektivne sposobnosti Policije – grozitelj Janši

Objavil Rado, dne 16.08.2012

Hm, hm,
Policija včasih zadene, včasih zgreši, čeprav ima tarčo tik pred sabo.
Požarreport je pravkar javil, da so prek IP-ja našli grozitelja Janši, to naj bi bil Štajerc Bogomir Šahman.

Res čudno pa je, da Policija lani ni mogla do IP-ja, ki se je nahajal na SDS-ovem strežniku in ki bi lahko razkril identiteto avtorja “trenirkarjev”, Majerja.

Naj ugibam, so to že rezultati nedavnega odstopa Gorška? Je Goršek lani zaviral preiskavo?

 • Share/Bookmark

11 odgovorov v “Selektivne sposobnosti Policije – grozitelj Janši”

 1. spookymulder spookymulder pravi:

  NE ubi, raje ljubi!!!
  http://spookymulder.blog.siol.net/2012/08/16/ne-ubi-raje-ljubi/

 2. fuga pravi:

  Ja, ime Šahman je očitno izmišljeno, policajem se pa itak ne da delati razen, če jim kdo dodatno plača. Ne govorim tja v en dan. Policaji rabijo za preganjanje “krivcev” sodni nalog. Če pa nasplošno pogledam, predvsem ko gre za krajo bakra s streh, pa še niso nikogar odkrili, če prav so roparske druščine oropale že vse strehe od Polhovega gradca sem, pa Škofjeloškega hribovja, vse do Kranja in Preddvora. V Volči so ukradli celo zvon s cerkvenega turna, pa tega še v medijski objavi ni bilo, sramota za policijo pač. Te stvari se dogajajo sredi belega dne, da je v Šk. Loki celo nekdo poklical policijo, pa so jo podjetni fantje v pajacih in z orodjem za demontažo pravočasno pobrisali in se vdrli v tla. Kot da bi bili zmenjeni. Da ne bi preveč natolceval, policija je sedaj tam kot je, nič od nič, razen če komu kaj dodatnega pade. Pa še plačujemo jih. Kdo komu grozi, pa je tudi pomembno iz katerih krogov izhaja. Važno, da slovenska politična scena ne zamre sicer bi vedeli, da večina Evropskih držav nima recesije.

 3. Don Marko M pravi:

  mali Jajojotov Majerček se uči prehoda iz prostih spisov na poezijo, da Jajotu spesni odo, pa se mu še malo zatika….na vsaki primerni steni in portalu pač zapiše kar mu v tistem trenutku pade na misel…..
  v upanju, da bo nekega dne vse te misli, katerim bi še Prešeren v najbolj prešerni fazi zavidal, Agatha Christie pa bi napisala nepozaben bestseller karizme v temi, zložil na enem mestu v epsko delo svojemu Jajotu in ga prodajal kot prilogo pralnemu sredstvu – praznim kuglicam……

 4. Brane pravi:

  Don Marko M, tale komentar bi bil kvečjemu tebi namenjen, na vsaki primerni strani ali portalu klobasaš, vendar se ti še malo zatika.. Avtor bloga pa tudi ne bo zaprosil argumentov, ker zadostuje, da malo po “nenaših” udariš. Bolano..

 5. Stric Marč pravi:

  Sam menim, da bi policija morala grožnje resno jemati in storilce tudi odkriti. Nikjer nisem prebral, da bi odkrili anonimneža, ki je grozil Širceljevi, Jankoviču… Policija je odkrila IP računalnika, pa še sedaj ne vemo, ali je šlo za uporabo javnega. Ime je objavil Požar report (od kod mu le podatki) iz podpisane grožnje. To pa še ne pomeni, da je naslov pravi. Če policija tej nalogi ni kos, bi morala poiskati pomoč od zunaj.

 6. Jernej pravi:

  Majer si ta vsa pisma piše sam..in po ukazu. Ma dajte že no nehat s tem! Pa nismo otroci, da bi nas s tem futrali!

 7. mmmm pravi:

  včasih imam občutek, da je še moj čevelj bolj brihten……
  kakšne norosti, skorajda shizofrene, se porajajo na levi strani Slovenije….

 8. mmmm pravi:

  včasih imam občutek, da je še moj čevelj bolj brihten. Kakšne norosti, skorajda shizofrene, se porajajo na levi strani Slovenije.

 9. Don Marko M pravi:

  Brane

  pa ne da uporabljaš prazne kuglice…..retorično vprašanje, da ne boš v dvomih glede argumentov….

 10. Rado Rado pravi:

  Tistim,
  ki še niste spoznali skritega sporočila, kritika v naslovnem tekstu ne gre policiji, ampak SDS-u in njenem selektivnem sodelovanju s Policijo.
  V primeru “Majer” stranka ljubljenega vodje ni hotela posredovati IP-ja. V primeru grožnje pa je bila povsem kooperativna.

 11. Brane pravi:

  Rado,
  kljub iskanju skritega sporočila ne gre primerjati Majerjevo analizo volitev z javno grožnjo umora žene in otroka. Razen če si Don Marko M in pač bluziš..

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !