Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Janković se bo izvlekel, zasledovalec bo plačal kazen.

Objavil Rado, dne 29.07.2012

Zoran Janković se bo izvlekel, zasledovalec bo plačal kazen,

je zelo možen rezultat policijske preiskave.  Policija najbrž posnetek domnevno prehitre vožnje Jankovića že ima.  Zdaj potrebuje le še izjavo  - potrditev zasledovalca, da je šlo res za prehitro vožnjo in da potrjuje,  da je bilo vse tako, kot je videti na posnetku   in da je prijavitelj  sledeč Jankoviću vozil enko hitro.

V nadaljevanju preiskave bo zaslišan tudi Janković,   ki ne bo mogel potrditi svoje identitete in verodostojnosti posnetka, hkrati pa bo vztrajal, da je ugotovitev o prekršku ni bila pridobljena na zakonsko določen način.  Vsled tega bo Policija umaknila prijavo zoper Zorana, zasledovalca pa bo kaznovala na podlagi njegovega priznanja.

Priznam, da se malo privoščljiv. 

Tožibab nisem maral že v otroških letih.  Kar naj plača, če je prekršil zakon. Osebno hitre vožje v ugodnih okoliščinah, kakršne na avtocesti v suhem vremenu nedvomno so, nimam za ogrožajoče.

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Janković se bo izvlekel, zasledovalec bo plačal kazen.”

 1. NoMercy pravi:

  če ne bo tako, bo pa prvi Pingvin pritisnil na Požarja (ki je “kupil” posnetek) in dal snemalca prefukati :P
  jaz bi storil točno tako – ker tudi ne maram ne skritih kamer ne tožibab :P

 2. jin pravi:

  ‘bo vztrajal, da je ugotovitev o prekršku ni bila pridobljena na zakonsko določen način.’

  Pa saj to je logično. Ne more se že vsak iti nekega amaterskega policista. Seveda, v tem primeru je jasno, da je šlo še za en medijski napad.

 3. ober pravi:

  Zasledovalca bi morali obvezno kaznovati.Prvo zato ker je vozil prehitro,kar je dokazal z posnetkom svojega števca.Kot drugo,bi ga morali kaznovati zaradi ogovanja,saj posnetek niti slučajno ne dokazuje , da avto vozi Jankovič.Kot tretje pa bi moral biti kaznovan zaradi ogrožanja drugih udeležencev v prometu, kar se z njegovega posnetka vožnje jasno vidi.Kam pa pridemo, če bi vsak mutivodič divjal po cesti in koga zasledoval.

 4. Afnogunc pravi:

  Tukaj prebrano nakazuje duhovno in moralno revščino komentarjev.
  Verjetno ste že vsi kdaj plačali kazen za prehitro vožnjo, vendar ša vas ni rešila avreola nedotakljivosti, ali polna rit denarja s katero bi si lahko omislili vsemogočne odvetnike. Pa se za to ne sekirate ker ste rojeni hlapci. Sami pač ponižno plačujete kazni, le vašemu polnoritnemu idolu se to ne sme zgoditi. Se kdaj zamislite nad svojo duhovno revščino?

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !