Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Odprto pismo doktorici Mateji Končini Peternel

Objavil Rado, dne 22.03.2012

Dr. Mateja Končina Peternel, vrhovna sodnica na Vrhovnem sodišču Republike Slovenije.

Spoštovana ga. Mateja,

prebral sem vaš odgovor na na temo: “Cepljenje in alternativna prehrana”. V odgovoru ste se lotili tudi razlage družinskega zakonika. Sam sem sicer proti njem, a argumentov ne bi še enkrat ponavljal. Več je tu:

Tokrat vam pišem, ker vam želim dati majhen nasvet. Če želite, da bomo o vaši razlagi pozorno prisluhnili, ali tekst zavzeto prebrali, vam svetujem, da ga ne podpisujte z “vrhovna sodnica RS”. Sodišče  je v tem hipu institucija, ki nima nobene avtoritete in verodostojnosti pri večinskem delu prebivalcev Slovenije. Sodišča so v svoji praktični posledici  že daljši čas, še posebej pa v zadnjih nekaj letih, zgolj steber za obrambo elit.   Vse sodbe v tej smeri to nedvomno izkazujejo. Ne nazadnje tudi  zadnje poročilo o litijskem primeru.   

Če torej želite, spoštovana ga. Mateja Končina Peternel, da bomo resno obravnavali vaše tekste ter prislunili njihovim argumentom, potej jih raje podpisujte z “državljanka RS, Mateja Končina Peternel”.   Le v tem primeru bodo vredni temeljite presoje.

 • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Odprto pismo doktorici Mateji Končini Peternel”

 1. oomoo oomoo pravi:

  He he, Rado, zdaj pa le pazi da boš redno plačeval položnice….

 2. Rado Rado pravi:

  Oomoo,
  mar misliš, da sem ga polomil?
  :-)

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !