Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Nedeljski intervju – Borut Pahor

Objavil Rado, dne 2.10.2011

Nocojšnji intervju z Borutom Pahorjem,

je najbolj nepotrebna oddaja v zgodovini RTV Slovenija. Le koga zanima kaj nam ima Pahor ŠE povedati?  Karkoli bo že povedal se bo izgubilo v njegovi gostobesednosti.  Bistveno je kaj je Pahor doslej naredil.  Kaj nam ima Pahor za POKAZATI. Le-to je pa tako ali tako že na dlani.

Borut Pahor je politik, ki je naredil slovenski levici nepopravljivo škodo!

 • Share/Bookmark

9 odgovorov v “Nedeljski intervju – Borut Pahor”

 1. nevenka nevenka pravi:

  Ja, res je malce nenavadno debatirati post festum.

  Hja, levica je pa res skrahirala, a žal, ne samo zaradi Pahorja, a če si pošten, priznaj, da je tudi levica naredila škodo Pahorju.

 2. Rado Rado pravi:

  “da je tudi levica naredila škodo Pahorju.”

  Tega jaz ne uvidim Nevenka. Boš morala bolj pojasniti.

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Pahor je edina dobra stvar, ki jo levica še ima.

 4. nevenka nevenka pravi:

  Prvo, kar je – ministri niso bili, kar bi morali biti; lep del od njih – in predstavljali so levo elito.

  Drugo, Če bi bila ta vlada bolj strokovna, bi Pahorju uspela razložiti prioritete vladanja, pa mu še na včerajšnjem intervjuju niso bile jasne. (Gledala sem intervju z Ambrožičem).

  Tretje, če bi bila levica sama po sebi na mestu, bi takoj naredila red v svojih vrstah in pospravila s škandaloznim kadrom. Tako, bi se ministri morali zamenjati prej. Če bi bila levica dobra, bi torej dobili dobro vsaj zamenjavo in predvsem prej. Potem bi tudi ta vlada lahko bolj uspešno delala.

  Je pa neizbrisen Pahorjev problem to, da se mu sedaj zdi glavna in zmagovita poteza reševanje obmejnega spora s Hrvaško, čeprav veliko ljudi misli, da se zadeva ni ravno razpletla v naše dobro.
  Domišlja si tudi, da tajkuni niso njegov problem ampak problem sodstva. No, razmišljal bi res lahko tako, da je potrebno morda spremeniti še kak zakon, ki bi tajkunstvo preprečil v bodoče in konec koncev bi pravosodni minister na to temo lahko na njegovo zahtevo kaj več stisnil od sebe.
  Npr. naredil kadrovsko močno tožilstvo. Tudi do Kresalove bi moral imeti več zahtev in predvsem do ministrstva za gospodarstvo in finance.

  Lahko pa bi bili ti ministri malce bolj samoinciativni in bi delovali vsaj malo po programih svojih strank, saj vlada ni vrtec. Stranke so nam pred volitvami obljubljale veliko.
  Ne morem pozabiti Križaničevih fantazij. To je levica, s katero naj bi Pahor delal. Oblast je vzajemno sodelovanje.
  Nemogoče je vse sranje stresti na Pahorja, tudi kak odločen dikatator iz tega, kar je dobil, od levice ne bi mogel iztisniti kaj dosti več.

  Me je pa presenetilo, da si domišlja, da so za časa njegove vlade padla omrežja. Mogoče malo in predvsem navidez.
  Denar je namreč še vedno tam, kjer je bil. Požira ga kriza in nesposobni tajkuni, ker krasti je nekaj drugega, kot upravljati kapital.

  Mislim, da je imel Pahor dobre namene, če bi imel dobro levico, bi imel dober backfeed in bi sam sebe lahko korigiral in bi vse izpadlo drugače.
  Sedaj pač ima držo, iz katere bi človek skepal, da je bil predsednik države in ne predsednik vlade.
  Vlada mora dajati ljudem bolj oprijemljive rezultate in globalna situacija diktira katere. To gotovo ni zakon, da boš delal do 65 leta, v resnici boš pa brez službe.

 5. cheap jerseys shop pravi:

  Tretje, če bi bila levica sama po sebi na mestu, bi takoj naredila red v svojih vrstah in pospravila s škandaloznim kadrom. Tako, bi se ministri morali zamenjati prej. Če bi bila levica dobra, bi torej dobili dobro vsaj zamenjavo in predvsem prej. Potem bi tudi ta vlada lahko bolj uspešno delala.

 6. Stric Marč pravi:

  Pri tolikih nepotrebnih oddajah intervju s Pahorjem ni naredil nobene škode. Da je Pahor naredil škodo levici drži, če smatramo levico tudi vse tiste lobiste, vse tiste kapitaliste, vse tiste tajkune in povzpetnike, ki izvirajo iz takoimenovane levice. Le opredeljevanje za partizane ali ta bele je premalo, da se levica artikulira.

 7. Jahvid Best Jersey pravi:

  These are all great comments here. Very cool article.toli

 8. Bart Starr Jersey pravi:

  Very glad to share your experience and content, found that interested in me.
  I was surprised, also like. And the website, make the person feels very comfortable,
  you pay a lot of time on this web site is too great. Continue refueling.

 9. Brandon Jackson Jersey pravi:

  thank you for share the good knowlege. So beautiful posts,all I like,hope to be better then,
  and enjoy yourself,good luck in your life. Thanks for your ideas to something. Great post,
  thanks very much, please write more and more about this.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !