Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Prijatelji, ki so zaznamovali leto 2010

Objavil Rado, dne 30.12.2010

Bilo je plodno leto 2010. 

A tokrat ne bi govoril o sebi. V ospredje naj dam tiste svoje prijatelje, ki so še posebej zaznamovali moje leto.

Majda s svojim optimizmom in z borbo z boleznijo je nedvomno vir moči, iz katerega  lahko tudi sam črpam spoznanje, da ni brezizhodnih situacij.  Vem, da ji bo uspelo.

Drejček, ki brez prestanka “hara” po Evropi s turisti iz vsega sveta.  Je človek z izjemno človeško močjo.  Biološko najmanj 20 let mlajši, kot jih  nominalno zares ima.   Sem mu že rekel, da bo obvezno moral prepustiti svoje telo znanosti, ko bo vendarle prišel njegov čas.  :-)     .

Andrejka, s svojo borbo za moškega, ki  nikoli ne more pobegniti tako daleč, da ji ne bi ga uspelo zopet zvleči nazaj.   To je upornost.  Čestitke tudi za akademski naslov!

Rudi, s svojim inovativnim delom.  Kot velja za mnogo raziskovalcev in umetnikov, velja tudi zanj.  Toliko je pred časom, da ga bo večina razumela njegove izsledke šele p.m.   Rek, ki ga rad ponavlja: “Kdor ne planira, planira neuspeh”,  mi je še posebej drag.

Tamara z železno disciplino in jasnim načrtovanjem.  Melje vse pred sabo.  Njena sposobnost fokusiranja na problem in razporejanja prioritet je nekaj  o čemer lahko sam le sanjam.

Najbrž sem še koga izpustil – pride na vrsto naslednje leto.  Naj povzamem:  Če bi imel vse najboljše lastnosti od zgoraj naštetih, bi v tem hipu zagotovo letal nad Gotham Cityem in delal red.  Srečno vsem.

;-)

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “Prijatelji, ki so zaznamovali leto 2010”

 1. Andrej pravi:

  He, he, Rado. Lepo si mi polaskal. Srečno tudi tebi

 2. Miki pravi:

  Na prvo mesto dajem Andrejko, ki se grebe za svojega.
  Go on Andrejka!

 3. cheap nfl jerseys pravi:

  Wow Impressive! Your blog is very informative. However, it is pretty hard task but your post and experience serve and teach me how to handle and make it more simple and manageable.Thanks for the tips… Best regards.

 4. Authentic Jerseys pravi:

  Remember that aramis ramirez jersey are very in demand and a lot of other sports fans are also eyeing of those jerseys to wear during games. This is also the ideal time to shop for your desired jersey as the jersey store would feature fresh stock of sports equipments and other apparels.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !