Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Spomenik rumenemu – Ali pisanju Ane Jud na rob.

Objavil Rado, dne 13.01.2008

Za Ano Jud, oz. za njeno plahutanje s krili sem najprej slišal ob njenem medijskem prepiranju z Bojanom Požarjem.  Pravi rumeni obračun pri O.K. Coralu! Vsak njen nadaljnji  medijski pojav je bil podoben, zato se zaradi tega nisem vznemirjal. Rumeno me pač ne zanima. Njenemu pisanju tudi nisem pripisoval kakšne ideološkosti. “Zgolj eksibicionistična kura je, ki dela veter”, sem pomislil.

 Tudi tokrat sem za njen novi umotvor zvedel slučajno, preko njenega navdušenca, Pavla.

Pritegnil me je naslov: “Zakaj nasedate nacionalsocialistični politiki Zares?”  “O, tudi politike se lotevajo rumenci”, sem pomislil in bral dalje . . . V dolgem uvodu obravnava nacistične čase ter njihovo propagando, potem pa brez kakršnekoli organske povezave začne vleči vzporednice s stranko Zares. Oziroma nacizem personificira kar v Golobiča samega. Žaljivo ga imenuje: “svetlolasi gauleiter”. “Kaplja čez rob”, bi rekel jaz. Ampak pustimo Golobiču, da sam bije sodne bitke. Poglejmo raje strukturo njenega dokazovanja. O vladavini LDS, piše Ana, za katero je stal ideolog Golobič, ki je povzročitelj mnogih nečednosti in koruptivnih dejanj in nedvomne škode, kot direktne posledice vladavine LDS, ki jih Ana Jud niti ne opiše, niti jih ne dokaže. Če pa takšne dokaze ima, jih je dolžna obelodaniti. Če bo prišlo do sodnih postopkov je treba od sodišča terjati, da Ana Jud dokaže svoje trditve.   Ana Jud omenja ubogega Marjana Podobnika, ki naj bi v času sovladja LDS, SLS, preživljal torture Golobiča. Zanimivo, ljudje se večinoma ob spominu na tiste čase, bolj spominjamo Podobnikove pobalinskosti, kot kaj drugega na relaciji M. Podobnik – Golobič.

 Dalje se je naša rumena pisateljica lotila gensko spremenjene hrane. Kdor je proti takšni hrani je bedak in sanjač. Torej smo bedaki mnogi blogovci, kompleten Zares in mnogi drugi državljani Slovenije in drugod po svetu. 

O cepljenju proti Hepatitisu na račun davkoplačevalcev pravi Ana, da je sicer ideja sama čisto O.K., vendar da gre za demagoško potezo Zares-a, ker je cepljenje predrago (500 EUR pro/per.) Če je kdo tu demagog, je potem to Ana Jud!  Prvič se na dolgi rok takšno cepljenje izplača, saj je v perspektivi manj obolelih in s tem manj pritiska na zdravstveno blagajno. In drugič, če bi se odločili za množično cepljenje potem se da zaradi diskonta, cena najmanj prepoloviti. Tega Ana ne omenja, saj je njen cilj zgolj hipna diskreditacija Zares-a, kajti ljudje po njenem nimajo več, kot “trisekundnega spomina” in ne bodo znali ugotoviti “lukenj” v Aninem izvajanju. Kdo je zdaj žaljiv? 

Pri Anini kritiki predloga proti sovražnemu govoru se da slutiti racionalnost. Boji se zase. Kajti, če bi takšen zakon “šel skozi”, potem Ana Jud sploh ne bi smela več pisati tekstov. Kajti njen, tu obravnavani tekst, je tri predvsem strani dolg sovražni govor. Ana dalje trdi: Mediji so pod izključnim vplivom levice, za njimi stoji (siva eminenca) Milan Kučan. Pomislimo skupaj, kakšen genialc je ta Kučan?! Vladavino ljudstva imamo, že sedmo leto je Milan v pokoju, Forum 21 mu je takorekoč razpadel, njegovim gospodarstvenikom je Janša odvzel položaje in kapitalsko moč, pa jih Kučan še vedno brezprizivno obvladuje. Kako neki?  Jih je hipnotiziral?  

Z Aninimi primerjavami Zares-a z Rusijo in podobnim, se ni potrebno posebej ukvarjati, saj je Zares šele ustanovljena in ni naredila nobene škode. Če pa bo Zares kdaj izvoljena in bo vladala, bo to po volji ljudstva. Ali Ana Jud oporeka ljudstvu pravico da voli Zares?   In za finale nam Ana servira še enotno davčno stopnjo. Ne moreš verjeti. Za kako kompletno se ima ta ženska. Poleg vseh atributov se spozna še na ekonomijo. 

Priznam, da sem pogrešil, ker sem, zaradi njenega bombastičnega medijskega pojavljanja, imel Ano Jud za rumeno kuro. Njen članek je zbornik vseh zmerljivk čez levico, ki jih običajno proizvedejo SDS, NS in SNS skupaj. Ideološko se je naša Ana popolnoma opredelila! Prepričala me je. Odslej jo imam za,  Janševo rumeno kuro.  

P.S.

Poskušajte pomisliti ljudje, o vrednosti njenih argumentov. Ali bi se sploh zmenili za Anin članek, če bi bila stara in zgubana?

 • Share/Bookmark

37 odgovorov v “Spomenik rumenemu – Ali pisanju Ane Jud na rob.”

 1. klemenko pravi:

  Lapsus

  “O cepljenju proti Hepatitisu”

  Slo se je za cepljenje proti HPV virusu, katerega cepivo je (zaenkrat) se tako drago. Cepljenje proti hepatitisu B je veliko cenejse (~20€ ena doza).

  Ne glede na to napako, pa to ne spremeni nadaljnega argumentiranja…

 2. nevenka nevenka pravi:

  Jaz se sploh ne menim zanjo.
  Niti malo.

 3. Rado Rado pravi:

  Nevenka,

  seveda si Ana Jud s kvaliteto svojega pisanja v resnici ne zasluži takšne pozornosti. K njeni medijski odmevnosti pomaga njena provokativnost in njena mladost. Za nekatere je pač spolno privlačna. In kot taka dviga prah.

  To je vse. Ko se bo malo postarala bodo na njene ideje padali le še fundamentalisti.

  :-)

  LP

 4. Rado Rado pravi:

  . . . pa še to Nevenka. Od časa do časa se je le treba odzvati tudi na rumeno. Saj veš, da mnogi ljudje ob vztrajnem ponavljanju sprejmejo tudi laž.

  Kar poglej v Ameriko, kako so Američanom oprali glave glede vzrokov za napad na Irak. (naj tokrat izpustim domače razmere :-) )

 5. moet pravi:

  O Judovi je vse povedal Gušti na blogosu pred kakšnim letom. Tipično “magovsko”, se pravi, da zase z vsemi sredstvi zahtevaš tisto, kar striktno odrekaš drugim, je preko sodišča dosegla umik blogposta.
  Sicer pa, kolikor vem, ni Golubič ampak Golobič.

 6. Rado Rado pravi:

  Nisem poznal te zgodbe Moet, vendar sem zdaj povzetek našel na

  http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3085464

  Ubogo zmedeno bitje!

 7. Branč pravi:

  Bravo Ana Jud! Radotov komentar (ogenj) potrjuje njene ugotovitve.

 8. jojmenejoj pravi:

  Rado,..

  Spolno privlačna ?????
  Lepo te prosim,kako pa izgleda ta Judova ? zavaljena, masna,..non stop z čikom v ustih ( morda kaj pogreša?)
  Bljak, bljak,…

 9. Rado Rado pravi:

  Branč,
  obračanje stavkov še ni argument. Se boš moral potruditi z malo daljšo, na argumentih stoječo utemeljitvijo.

  Jojmenejoj,
  tudi mene Ana ne privlači, vendar nisem hotel biti žaljiv do nje na osebni ravni. Dopuščam da nekomu pa vendarle je všeč. :-(

 10. Branč pravi:

  hec, Rado, res ne more skriti, da je kura. Nobena šola, nobena služba, nobena družba ni zanjo. Ves čas je zavetnike iskala z ritjo (Zavrl, Požar, na Mladini,..) in ko so opazili, da si z njo ne morejo pomagati nič (razen trenutne igrice z bujnim oprsjem, kdor pač pade na to..) so jo šutnili v rit. Nekaj časa bo še igrala na karte dekolteja, vendar uspeh ji ni namenjen.
  Škoda samo, da jo povezuješ z JJ-jem..

  Lp ;)

 11. duko pravi:

  Jaz jo pa kar rad berem. Ob poplavi pravovernih nakladačev s srcem na levi strani mi deluje osvežujoče. Seveda pretirava. Ampak ob tem se mi vsaj ne dviga pritisk.

 12. Alter pravi:

  Rado potrjuje, da ima Ana Jud pri vseh stvareh prav.

  Ona je dovolj pametna, da ve, kaj lahko legalno piše.

  Cepljenje za HPV je popolnoma neupravičeno, kajti obolelih je tako malo, da se ne splača.

  O sovražnem govoru si pa spet potrdil to, kar piše. Levica pod pretvezo sovražnega govora omejuje svobodo govora.

  Seveda ti ožigosaš za sovražni govor njeno pisanje.

  Nikjer pa nisem videl ne tebe, ne kogar koli drugega z leve, ki bi zahteval sankcije proti sovražnemu govoru z leve, ki ga je bistveno več kot sicer.

  In potem nam vsem poskušaš podtakniti, da ne bi brali njenega pisanja, če bi bila stara…

  Podobnik nikoli ni bil tako škodljiv, kot je npr. Desus.

  Kar pa se Kučana tiče, pa dokazuje njegov vpliv tudi to, da ga imajo mediji tako radi in ga vedno sprašujejo za njegovo mnenje. Zgodilo se je celo to, da so namesto Turka – aktualnega predsednika šli spraševati Kučana – in to stvar, ki se tiče le aktualnega predsednika in ne Kučana.

  Ona vsaj kaj dokaže, v nasprotju s tabo, ki pišeš levičarske neumnosti, pa tega ne dokažeš.

  Ne vem tudi, kje ti vidiš, da je Janša forumu 21. kaj vzel. Saj so na položajih večinoma še vedno isti ljudje.

  Posmehuješ se nam, ki vidimo resnico – da v ozadju še vedno deluje Kučan. Sam pa Janši pripisuješ še dosti večjo moč in vpliv.

 13. Rado Rado pravi:
 14. simonarebolj simonarebolj pravi:

  Najprej samo popravek. GolObič in ne GolUbič!

  Me preseneča, da šele zdaj ugotavljaš, da se Ana spušča predvsem v politiko, saj se že od vsega začetka. Tudi prva žurnalistična knjiga, Operacija Direkt, je bil politično usmerejen manever, čeprav se je v prvi vrsti dotikalo obračuna s Požarjem. To že … ampak na politični podlagi. No, naslednji dve pa sploh.

  Mogoče samo opomba. Nikakor se ne strinjam, da ima z odmevnostjo Ane Jud kar koli opravit njena mladost ali spolna privlačnost. To je totalen mimohod. Odmevna je izključno zaradi svojih podvigov in seveda pristopa, ki pa je popolnoma v slogu Mrkaić učne ure. Na enak način deluje podmladek Rado Pezdir in to sta tudi njena botra na področju ekonomije in pač še na svojem terenu reklamira njuna stališča. Gre torej za neoliberalni klan, ki pač propagira radikalna neoliberalna načela. In vse ostalo je samo logična posledica. Ta ideologija deluje po določenih pravilih igre, in ima, jasno, kot vsaka enoznačna do sedaj, seveda veliko lukenj, obstaja pa predvsem na radikalnem pristopu, ki ignorira vse, kar bi omajalo vero v takovrstno prenovljen sistem. Kje se skriva vzor in ideal, je jasno. V Ameriki in samo Ameriki … hehehe … Tam, kjer zaradi neoiberalnega vzpona, že tanko piskajo, a kaj ko moramo mi vsako grmado z lastno ritjo preizkusit, če res peče.

  No, kljub vsemu sledim tem teorijam in “predlogom”, da vsaj nekako vem, s čim naj bi imeli opravka. Vsekakor pa, v kolikor bi se ta ideologija pri nas dejansko začela uveljavljat in bi morda celo začela strankarski vzpon, bi jaz prvič zelo Zares začela premišljevat o zapustitvi svoje rodne grude. V androidskem svetu meni živeti ni. Nihče od njih, se mi zdi, pa ni prešnofal padlo ideologijo Ayn Rand, ki je fantazirala o krasnem lepem tržno liberalnem trgu že zdavnaj, ko je, kakopak, pribežala s trebuhom za kruhom iz komunajzarske Rusije v Ameriko (hehehe, to jim ne bi bilo všeč).

  V nekaterih zadevah imajo sigurno prav in bi bile celo koristne, vredne pozornosti, ampak na žalost pa fahidiotski pristop tako naivno opleta s poskusi diskreditacije področij, o katerim se jim ne sanja, niti jih ne brigajo, čeprav bi jim še kako koristile, da na koncu lahko samo zamahneš z roko in si rečeš, hvala za gnila kičasto pobarvana jabolka.

 15. Rado Rado pravi:

  Z Ano Jud se poprej nisem “ukvarjal”, ker se kolikor se da izogibam “rumenemu”.
  Zato je moje spoznanje o Ani prišlo tako pozno. Šele njena ambiciozna kritika “Zaresa” me je pritegnila k branju.

  Tisto o njeni seksualni privlačnosti sem le navrgel, ker nisem našel drugega, racionalnega razloga za njeno odmevnost.

  Ja Simona,
  dopuščam da je vse tako, kot si zgoraj navedla.

  P.S. I.
  Hvala za popravek glede GOLOBIČA – zmotil sem se, ker sem si požvižgaval tisto hrvaško: “Golube bijeli” :-)

  P.S. II.
  Tisto o zapuščanju rodne grude pa nikar. Kamorkoli boš že šla Simona, sebi ne boš mogla ubežati. :-)

 16. Vanja pravi:

  Alter, preden klobasaš, se prepričaj, da ima tvoje klobasanje rep in glavo. HPV virus povzroča raka na maternici, ki je poleg prsnega raka eden glavnih “ubijalcev” žensk pred menopavzo. Ampak, ker je Judova proti Kučanu, ima verjetno prav tudi glede HPV. Sicer pa Judova-klju temu, da ameriko obožuje, tam na takšen način kot v Sloveniji, ne bi mogla delovati. Ker tam vseeno obstajajo nekakšne norme in bi v najboljšem primeru fasala svinjske tožbe. kar se mene tiče, je ženska diamtralno nasprotje Požarja-na istem nivoju.

 17. simonarebolj simonarebolj pravi:

  No, saj bi te sicer še marsikaj. Golobiča obdeluje že od pamtiveka.

  No, saj, nekaj obstranske uporabe ženskih čarov tudi je, sigurno. Ampak to je bolj za nameček, sicer pa bi bila uspešna na način, ki ga je ubrala, v vsakem primeru. Tudi zato, ker na tem terenu nima konkurence.

  Kar se bega od grude tiče … hehe … pa vem, ja. Vem pa tudi, da ne raste vsaka roža na enaki zemlji enako dobro.

  @Vanja:
  Poleg tega, kar si omenila, je pa pri nas itak vedno en in isti problem pri teh eksplozijah. Da ni konkurence. In da se niti ne sproži učinkovita povratna beseda! Hočem reči … zunaj taka knjiga ne bi bila nič za na rit pasti posebnega, kot Mrkaić, ki dnevno joče za Ameriko, očitno tam ni nič posebnega s svojimi akcijami, tukaj pa glavni car na vasi v Sami eni in edini reviji Finance. Mislim … Za crknt!

  Slovenci pa mrtvi do konca. Zato sem včasih prav vesela, da obstajajo taki kričači. Iz čistega cinizma. Ker ne morem verjet, da se nič ne zgodi. Take apatije zlepa ne najdeš v nobeni državi, pri nobenem narodu. No, vsaj mislim. Konkretnih izkušenj za tako oceno imaš ti sigurno več.

 18. potnik pravi:

  Živela Amerika in Mičo Mrkaić!

 19. simonarebolj simonarebolj pravi:

  Hahahaha … No, evo, Rado … vidiš potnika. To je ta krožek oziroma “klan”. Samo klikneš na potnik nick in videl boš linke, med njimi tudi Libertarca, kar poimenuje “Edina stranka, ki jo imam med linki”, Ano Jud med linki pa poimenuje kot edino, ki seksa Uravnoteženo???. To so pravzaprav že religiozne zadeve … hehehe …

 20. Rado Rado pravi:

  . . . pa še nekaj sem videl Simona.
  Potnik na svojem blogu z več uporabljenimi nicki sam umetno soustvarja dialog. V svojem prispevku o “Pop tv-ju in o Golobiču” je diskutiral pod imenom “revolucija” in pod imenom “potnik”.

  Fundamentalisti, kaj češ. Vsako pojasnjevanje je tu odveč.

 21. alter2 pravi:

  Vidim, da socialisti izgubljate tla pod nogami, potem pa take kvasite. Prav smešni ste…

  Zanimivo je, da niste navedli niti enega samega argumenta, ampak se ves čas koncentrirate izključno na osebne napade.

  Vanja je jezna, ker si drznem razmišljati nesocialistično. Sploh pa ne vem, kaj ima domnevno glavni moriles HPV veze s temo…

  Simonarebolj je jezna, ker jo je fish nagnal…

  Sicer je pa itak jasno. Čeprav levaki dejalo svinjarije, mora biti kriv Janša.

  Ana Jud bi bila v Ameriki ravno tako lahko uspešna. Saj s tožbami poskušajo tudi v Sloveniji, ampak ji nič ne morejo, ker piše samo resnico.

 22. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @Rado:
  Ja, no, saj …

  @alter2:
  Bravo, tokrat si presegel samega sebe … hehehe … Nek fish, ki me je preganjal s svojega bloga, je neverjetno močan argument pod tem zapisom o Ani Jud, da ne omenjam trditve o uspešnosti Judove v Ameriki. Verjetno imaš kopico dokazov za take sume … hehehe …

 23. alter2 pravi:

  Saj meni je jasno, da te jezi, ker je Ana Jud bolj priljubljena od tebe.

  Res je. V Ameriki niso tako slavni kot tukaj, ampak to samo kaže, da poskušaš na tak butast način zdraviti svoje komplekse.

 24. Vanja pravi:

  alter2, resnično you are one disturbed individual. Sicer pa me tovrstni bolniki nikoli niso preveč zanimali tako, da se mi ne da diskutirati s teboj.

 25. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @alter2:
  Kje pa jaz tekmujem z Ano Jud??? Sploh sem pa mislila, da se ona bolj bojuje z nepriljubljenostjo … ah, jaz itak nič ne štekam … hehehe …

 26. alter2 pravi:

  Ravno ti osebni napadi dokazujejo, kako imam prav in kako ima tudi Ana Jud prav.

 27. Rado Rado pravi:

  Prebral sem Anin blog z naslovom:

  “Janez Mar-keš legitimira, Ana Jud delegitimira”
  Poglejte si tu: http://www.anajud.eu/index.php?view=detail&contentId=188#commentFormRef

  Zanimivo, tekoče pisanje, polno prispodob, barvitih in sočnih primerjav. Prijetno branje za “že prepričane”.
  Vendar če izvzamemo barvite pridevnike, od njenega teksta ostane prekleto malo. Kakšni dokazi? Dajte no!

  Skoraj polovica njenega teksta je zabavljivo in žaljivo okrasje, ki ne pove skoraj nič o dejanskem stanju, govori pa predvsem o avtorici sami in o njenem odnosu do obravnavanih oseb.
  Poglejte si za zabavo surogat njenega niča!

  “. . . intelektualno obskurni lik, . . . poskuša zmanipulirati javnost . . . . bi verjela v obstoj pravih tajkunov; in to tako nerodno, da besedi tajkun spredaj doda besedo politični in . . . samo puhli način, s katerim poskuša . . . . delegitimirati oznako: tajkun. . . . . imamo politične tajkune! Blabla.. . . laškimi reptili in njihovimi oranžnimi političnimi zavezniki, alfa in omega vsega, . . . z neodgovornim urednikom Dela Janezom Mar-kešem (po Antonu Ropu) pa funkcionira tako, da Zdolšek kliče Mar-keša in mu naroča, kaj Delo mora objaviti in česa Delo ne sme objaviti -, današnji, sobotni, Mar-kešev komentar v tem časopisu sploh ne preseneča. . . . laški reptili okretni pri prikrivanju svojega umazanega in sprevrženega početja, a ne? . . . . malih nabrisancev . . . . Mar-keševo sprenevedanje, ki ni popolnoma nič drugega kot legitimacija transmisije Zdolškovih žolčnih prividov, . . . . Markešev članek

  Zdolšek in Mar-keš pa sta jih cenzurirala . . . peli slavospevov laško-zaresovski reptilijadi, ampak so si drznili biti do nje celo kritični. . . . komentiranje članka je bilo kar naenkrat onemogočeno. Cenzura. . . . ta pobira samo veliko plačo, se malo prikaže na sestanke in po nareku reptilov piše sobotne komentarje – . . . . . . Ni res, Košir, ne laži. Za Mag vemo, . . . trenutna prodaja Maga, ki obsega samo okoli 8.000 izvodov, porazna. . . . izmišljotinah, . . . . svojim šarjenjem po medijih . . . in njenim pritiklinam. Res čudno, da pametnemu Gregorju Golobiču doslej to še ni postalo jasno. . . . preprosto obožujeta Zdolška in ga ljubkovalno kličeta Tom Hagen, to pa je bil znan (fikcijski) mafijski odvetnik iz serije filmov Boter in . . . Fotomontaža ZdolškaFoto: Ritter not von Greim … če se sama prav spomnim, Hagena zasledimo v Botru I. in v Botru II. … v Botru III. ga pa več ni, kajne? Zakaj? No, nekje vmes ga pač ustrelijo. Saj veste, kako to gre … krogle … pa te reči …”

 28. ElQurc pravi:

  @moet – za tisto pisarijo je gušti dobil po prstih !

  siol je dobil sodno komando za umik tistega nakladanja.

  jebat ga, vsak s 5 minutami viška pa že ne more srat kar počez – tudi ana jud.

  razlika je le ta, da judove ŠE nihče ni tožil.

  so “prizadeti” brez jajc ali pa je vse res ?!

 29. alter2 pravi:

  Rado, saj ti ni treba flancati.

  Ana Jud je naredila zate najevčjo svinjarijo, ki jo lahko. Drzne si kritizirati tvoje heroje z leve.

  To bi še šlo, če bi še huje kritizirala Janšo in ljudi z desne, ampak njih komaj kaj omeni.

  Ane Jud pa nihče še ni tožil, ker si je ne upa. Tožila sta jo Jelinčič in Marko Čarko, ampak bosta tožbo izgubila, ker vse, kar je napisala, lahko dokaže.

 30. Rado Rado pravi:

  Dober poskus Alter2!

  Čustveno obarvano pisanje je lahko dopadljivo, vendar zelo malo pove o argumentih. Če si boš ogledal moj kotiček: http://rado.blog.siol.net/category/razprava-o-razpravi/ in še posebej: http://rado.blog.siol.net/2007/06/24/ali-govorimo-vsi-isti-jezik/ , boš videl, da se še posebej prizadevam za jasnost izražanja in za argumente.

  Sicer pa te heroje, kot jih imenuješ, :-) Ana Jud ni kritizirala (za kaj takšnega rabiš argumente), ampak jih je obkladala s takšnimi in drugačnimi pridevniki. (beri moj izvleček)

  P.S.
  Nič nimam proti, če imaš rad Ano Jud, jaz sem zagledan v drugo. :-)

 31. simonarebolj simonarebolj pravi:

  @alter2:
  Take primerke, kot si ti, v njihov prav prepriča tudi let ose čez dnevno sobo, tako da nima smisla.

  @Rado:
  Se strinjam, da je njeno pisanje zagotovo kot balzam za suho lasišče že prepričanim.

 32. alter2 pravi:

  Čeprav se oba še tako trudita diskreditirati Ano Jud, pa sta pri tem popolnoma neuspešna.

  Ker je kritiziranje levakov prepovedano, je treba to kritiziranje prekvalificirati v nekaj manj uglednega. Drugače je čisto dobro argumentirala.

  To je že znano, da levaki v svojem obupu obešate na formo, ne pa na vsebino.

  Včasih se sprašujem, če Ana morda namerno doda vse te dodatke, da se potem levaki ujamete nanje. Čisto vedno in povsod padete na isto finto in se potem obešate na nepomembne detajle in na formo, namesto na vsebino.

 33. Rado Rado pravi:

  Nekje tam,

  od Anine zadnje avanture z Reporterjem, sem pri listanju njenega bloga opazil da Ana Jud nekoliko omilila svoj dialog.
  Za kakšno stopnjo, ali dve je manj zmerjaška in ne več decidirano projanševska.

  Prvič pa sem elemente pravega časnikarstva zaznal pri njenem današnjem blogu (28. okt. 08), z naslovom:
  Subvencije za panonskega mornarja Marjana Bauerja.

  Če ima Ana za zapisano tudi kakšne dokaze, potem je nedvomno na pravi poti.

 34. milenči pravi:

  hehe, Rado, ti Ane ne maraš iz podobnih razlogov kot ne maraš mene
  :-)
  Škoda….
  Pa si drugače fajn fant, le pri politiki te malo zanese
  :-)

 35. Rado pravi:

  “hehe, Rado, ti Ane ne maraš iz podobnih razlogov kot ne maraš mene”

  Napačno sklepanje Milenči. Namreč
  1) Ni res, da Ane ne maram. Le vseeno mi je zanjo.
  2) Ni res, da tebe ne maram. Tebe imam rad. (ne glede na to, da si – menda – politično nekoliko zmedena?)
  :-)

 36. Milenči pravi:

  hahaha, Rado….si mi pa res en grenek levjesrčni bonbon, ki noče izgubiti okusa niti potem, ko celo večnost lebdi v sladkorni tekočini
  :-)
  :-)

 37. Rado pravi:

  Zelo sofisticirano Milenči.
  Me grajaš, ali si mi polaskala?

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !