Le tu in tam, le bežno potovanje

Za srčnost ni problem, srčni smo skoraj vsi. Razuma nam manjka.

Nedeljski intervju

Objavil Rado, dne 6.08.2007

Oddajo Nedeljski intervju z Mirom Šimčičem, ki jo je vodil Lado Ambrožič na TV 1 bi prav lahko opravil Lado sam. Brez Simčiča torej.

Pokazal je obsežno paleto znanja in poznavanja zakulisja iz Titovih časov. Nenehno je segal sogovorniku v besedo in mu nasploh dajal do znanja, da se je premalo poglobil v tematiko saj celo on, kot novinar z zgolj splošnim znanjem, o nekaterih stvareh ve več. 

Ustreznega urednika pozivam, da  si ogleda ta intervju in najbrž bo prišel do podobne ugotovitve, kot sem prišel jaz in nekateri moji prijatelji, ki si so prav tako ogledali oddajo,  da je treba tega samovšečneža, vendarle malo omejiti. 

 • Share/Bookmark

6 odgovorov v “Nedeljski intervju”

 1. vlatka vlatka pravi:

  rado,
  na teh ljudeh se učimo,
  ne biti samovšečen. ;)

 2. drmagnum drmagnum pravi:

  Lado ne more iz svoje kože. Za svoje goste, se pa zelo dobro pripravi. Morda pa od nekaterih pričakuje preveč!

 3. 1tastar 1tastar pravi:

  Saj Simčič ni delal nič drugega kot reklamo za svojo knjigo o Titu. Kot Drnovšek, ki na državniških obiskih podpisuje svoje knjige.

  Ambrožič kot urednik pa ne sme delati reklam!

 4. Branč pravi:

  Lado je resnično zelo razgledan novinar, to tematiko pa tudi pokriva že ogromno let. Pa tudi zelo pošten se trudi biti. Jaz ga podpiram.

 5. Rado Rado pravi:

  Branč,

  ni problem v njegovem znanju, ampak v njegovi prilagoditvi forme oddaje. On sam zastavi problem in vprašanje, nakar na le-tisto tudi odgovarja sam. Jaz kljub vsemu mislim, da bi se moral fokusirati na gosta oddaje. Če si tako strašno želi povedati, kar ve, ga naj Ljerka povabi v oddajo Absolutno globalno.

 6. bmesec pravi:

  Ne samo pri tem intervjuju ampak tudi že pri kakem prejšnjem je tudi mene zmotila ta Ambrožičeva manira. Razumem, da se težko zadržuje, ko toliko ve. Morda bi bilo dobro obrniti situacijo in izvesti intervju z njim. Mogoče bi se moral naučiti kaj od Čolnika, ki bi v takem primeru vprašal: Gospod S., bi pojasnili našim gledalcem in gledalkam, kdo je bil pravzaprav maršal Tito.

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !